La rosa vermella segueix sent la reina de Sant Jordi


  • Comparteix:

La tradicional rosa vermella tornarà a ser l'estrella de Sant Jordi en les diferents floristeries i parades de la ciutat. Altres roses que es presenten enguany són la 'red naomi', de molts pètals, i la rosa dissecada, que es conserva molt bé. Alguns dels floristes santcugatencs han criticat la competència que els suposa que tothom pugui posar una parada per vendre roses.

Tot i la gran varietat de roses que es poden adquirir, la rosa vermella ocuparà un any més el primer lloc del rànquing. Ho ha explicat la cap de secció de l'hivernacle i vivers de Jardí Cugat, Natacha Domènech, que també ha destacat la consolidació de la rosa multicolor 'rainbow'.

Natacha Domènech

L'estrella és la típica rosa vermella de vellut i també incorporem amb més força que l'any passat la 'Rainbow' o 'Arc de Sant Martí'.



Altres varietats que els floristes de la ciutat preveuen que tindran sortida són les blaves i les de color crema.

La jornada de Sant Jordi també ha aixecat les crítiques d'algunes floristeries de Sant Cugat. És el cas de la propietària de Vall Verd, Anna Beato, que ha denunciat la competència que els suposa les parades que es multipliquen per tota la ciutat i que no paguen impostos.

Anna Beato

És una data que fa pena perquè tothom ven roses. És una feina dels floristes però ara tothom ven roses.



Les floristeries de la ciutat han comprat enguany una mica menys de roses i tenen previst un major volum de vendes en les gammes mitja i mitja-baixa de rosa. En aquest sentit, els floristes milloraran la presentació d'aquestes roses.

Els preus de les roses a les floristeries santcugatenques es mourà entre els tres euros i mig i els 22.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.