Autors santcugatencs presenten els seus llibres a Cugat.cat


  • Comparteix:

Els autors santcugatencs aprofiten la diada de Sant Jordi per donar a conèixer la seva obra. Marta Balaguer, Mariona Cabassa i Enric Larreula han presentant les seves obres aquest matí a Cugat.cat. Tots tres han coincidit a dir que el dia de Sant Jordi és especial per la literatura i pel poble català.

L'escriptora i il·lustradora Marta Balaguer ha dit que Sant Jordi és un dia especial, però no tant per fer negoci.

Marta Balaguer

És un dia especial perquè això del negoci és una cosa molt relativa. És un dia per passejar i mirar llibres i comprar, si es pot.


De la seva banda, Mariona Cabassa ha explicat que aquesta diada serveix per conèixer el que pensen els lectors dels seus llibres.

Mariona Cabassa

És una manera de poder contactar amb el lector sinó no hi ha una altra manera de fer-ho. El dia de Sant Jordi sempre reps comentaris positius.


L'escriptor Enric Larreula ha aprofitat l'entrevista amb Cugat.cat per anunciar que des d'aquest mateix dimecres els seus lectors poden trobar un nou llibre signat per ell dedicat a nens sords.

Enric Larreula

És absolutament recent, d'ahir mateix. No és la darrera obra escrita però si l'última publicada. És un llibre publicat per a nens sords.




La novel·la històrica és també un dels gèneres que tradicionalment té més sortida per la diada de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.