El Ballet Biarritz estrena al Teatre-Auditori els seus espectacles 'Don Juan' i 'Carmen'


  • Comparteix:

Actuació de la companyia Ballet Biarritz

Actuació de la companyia Ballet Biarritz

El Ballet Biarritz estrena aquest dissabte al Teatre-Auditori el seu doble programa 'Don Juan' i 'Carmen'. És l'única oportunitat de veure a Catalunya aquest espectacle coreografiat pel director artístic de la companyia, Thierry Malandain.

L'espectacle té música en directe i forma part dels actes del Dia Internacional de la Dansa, que aquest divendres ha inclòs la programació del muntatge de dansa de Pepe Hevia al Teatre la Unió.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat la gran importància de l'espectacle, ja que serà l'única vegada que es veurà a Catalunya.

Pep Tugues

El Ballet de Biarritz havia de fer una gira per l'estat espanyol i aquesta és l'única vegada que es podrà veure a Catalunya.


A més, la companyia Ballet Biarritz oferirà un assaig obert de l'espectacle 'Don Juan' i 'Carmen' al migdia al Teatre-Auditori. L'entrada és gratuïta.



El muntatge forma part del programa 'Sant Cugat balla' per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.