La participació al seminari 'Paraula i art' supera les expectatives


  • Comparteix:

L'acte de presentació a la Casa de Cultura

L'acte de presentació a la Casa de Cultura

Fins a 40 persones han assistit al primer seminari 'Paraula i Art' aquest dissabte a la Casa de Cultura de la nostra ciutat. La trobada, organitzada per l'Associació Catalana d'Oratòria, ha donat a conèixer múltiples formes d'expressió cultural gràcies a les ponències de 17 artistes de diferents disciplines.

L'assistència de públic ha superat les expectatives de l'organització. El president de l'Associació Catalana d'Oratòria, Joan Panadès, ha explicat a Cugat.cat que la nostra ciutat era la millor seu per acollir la primera edició del seminari.

joan panadès

Sant Cugat és un lloc ple de cultura, on s'organitzen moltes activitats. L'objectiu era fer-ho fora de Barcelona però en una ciutat amb molta vida cultural.









La trobada, convocada en col·laboració amb l'entitat Delta Gent Activa, ha inclòs quatre taules rodones, on s'ha debatut de poesia, pintura, música, escriptura i, per sobre de tot, del poder de la paraula.

Els assistents han sortit satisfets de l'acte i han remarcat la gran utilitat de les xerrades.

Assistents

Ha tingut una fórmula molt activa amb un còmput de temps pels ponents. / He après molt i l'acte ha estat ben organitzat. / Tota manifestació de cultura és encomiable.


Els organitzadors han agraït el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. De fet, l'Associació Catalana d'Oratòria està convençuda d'organitzar altres seminaris més endavant.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.