La dansa més clàssica i professional del ballet Biarritz encisa el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El ballet Biarritz dirigit pel coreògraf Thierry Malandain, ha fet gaudir els espectadors més amants de la dansa clàssica al Teatre-Auditori amb la posada en escena de dues coreografies, 'Don Juan' i 'Carmen'. Aquesta ha estat l'única funció que la companyia ha fet a tota Catalunya. L'espectacle s'ha emmarcat dins dels actes 'Sant Cugat Balla' per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.

Un 'Don Juan' lliure-pensador i bojament enamorat de les dones que acaba engolit per la terra, i una 'Carmen' naturalment rabiosa i independent, són els dos protagonistes de cada una de les coreografies que s'han pogut veure al Teatre-Auditori.

Un dels professors de la companyia de dansa Biarritz s'ha mostrat així de content amb les reaccions del públic assistent.

Martín

Hem tingut un públic molt enèrgic. El de Sant Cugat ha estat un dels millors públics.


El públic, de la seva banda, ha ovacionat amb forts aplaudiments la companyia en finalitzar el muntatge. La divisó d'opinions sobre la coreografia que més ha agradat s'ha fet evident entre els espectadors.

Públic

Molt modern i molt bonic. Millor la primera. / La segona, 'Carmen', és espectacular, sobretot perquè té música en directe. / 'Don Juan' és més sorprenent.


Un total de 17 ballarins han donat vida a les dues peces basades en personatges ben coneguts internacionalment. Una d'elles, concretament la de 'Carmen'. ha comptat amb la música en directe del quartet de cordes Szyamnowksi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.