La sàtira brasilera 'Estómago' és la proposta d'avui del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

'Estómago', del director brasiler Marcos Jorge, és la proposta d'avui del cicle de Cinema d'Autor. El film explica la història de Raimundo Nonato, un jove que arriba a una gran ciutat amb l'objectiu de trobar una feina per guanyar-se la vida. El seu gran talent per la cuina farà que acabi entre fogons, transformant un bar en un local d'èxit.

Amb aquest bon inici, el protagonista començarà a transformar la seva vida i de seguida arribaran noves relacions, nova casa, nova roba i sobretot l'amor d'una dona: l'Íria. Amb ella iniciarà un intercanvi de sexe per menjar.

Aquesta pel·lícula de parla portuguesa arriba precedida pel seu èxit a la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid de 2008, on va fer-se amb l'Espiga d'Or al millor film i el protagonista, interpretat per Joâo Miguel, va compartir el premi a millor actor principal.

La pel·lícula es projectarà en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa de Sant Cugat. El preu de l'entrada és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.