La sàtira brasilera 'Estómago' és la proposta d'avui del Cicle de Cinema d'Autor

Cartell del film

Cultura

Publicat el 7/mai/09 per Adria Claramunt

'Estómago', del director brasiler Marcos Jorge, és la proposta d'avui del cicle de Cinema d'Autor. El film explica la història de Raimundo Nonato, un jove que arriba a una gran ciutat amb l'objectiu de trobar una feina per guanyar-se la vida. El seu gran talent per la cuina farà que acabi entre fogons, transformant un bar en un local d'èxit.

Amb aquest bon inici, el protagonista començarà a transformar la seva vida i de seguida arribaran noves relacions, nova casa, nova roba i sobretot l'amor d'una dona: l'Íria. Amb ella iniciarà un intercanvi de sexe per menjar.

Aquesta pel·lícula de parla portuguesa arriba precedida pel seu èxit a la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid de 2008, on va fer-se amb l'Espiga d'Or al millor film i el protagonista, interpretat per Joâo Miguel, va compartir el premi a millor actor principal.

La pel·lícula es projectarà en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa de Sant Cugat. El preu de l'entrada és de tres euros.