Josep Carreras: 'El suport de la gent em va ajudar a afrontar la leucèmia'


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones han assistit aquest dimecres al vespre al Teatre-Auditori a la xerrada del tenor Josep Carreras amb el divulgador musical de Catalunya Música i TVC, Joan Vives. Carreras ha repassat alguns dels moments de la seva trajectòria i ha fet les delícies dels assistents responent diverses preguntes al final de l'acte. Aquesta trobada ha estat la tercera cita del cicle de conferències organitzades per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran d'aquest mes.

Josep Carreras ha explicat el parèntesi que va suposar en la seva vida els deu mesos que va passar a l'hospital a causa de la leucèmia i com el gran suport que va tenir el va ajudar a afrontar el tràngol.

Josep Carreras

Vaig tenir el suport de la família i de milers i milers de persones i això va fer que em sentís encara més disposat a lluitar contra la malatia.


Només dos mesos després de sortir de l'hospital, Carreras va reprendre els concerts. Des de llavors ha dedicat molts esforços a tirar endavant la Fundació Josep Carreras per lluitar contra la leucèmia.


Carreras ha elogiat l'acústica del Teatre-Auditori i ha explicat que probablement pel febrer gravàra un disc a l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.