Old Wilson convenç amb el 'road punk' en el segon concert del Mou-te


  • Comparteix:

Old Wilson ha regalat aquest divendres el seu millor 'road punk' a la quarantena de persones que han assistit al concert al Casal de Cultura de Mira-sol. L'actuació forma part del cicle Mou-te organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat.

La fusió d'estils com el country i el rock en les cançons pròpies ha creat un ambient americà durant l'actuació. Tot i que el líder d'Old Wilson, Marc Solà, defineix la seva música com 'ideal per escoltar mentre s'està conduint', en directe el conjunt ha convençut els assistents. Solà explicava abans del concert com és el directe de la formació.

Marc Solà

El nostre directe és a trio, i a vegades puja un altre guitarrista, però no sé si ho farem avui.




Old Wilson ha regalat als assistents el tercer disc que han tret al mercat, 'Warm & Dirt'. El proper concert del Mou-te estarà protagonitzat pel conjunt Saravacalé, que portarà a l'escenari una fusió de samba, bossanova i flamenc divendres que ve al Casal de Cultura de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.