'Traïció', de Harold Pinter, avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El trio d'actors de 'Traïció'

El trio d'actors de 'Traïció'

'Traïció', del premi Nobel Harold Pinter, arriba avui al Teatre-Auditori a les deu de la nit. El muntatge, considerada la millor obra de Pinter, és la història d'un triangle amorós interpretada per Francesc Orella, Vicenta N'Dongo i Francesc Garrigo.

'Traïció' arriba a Sant Cugat en una versió modernitzada i recrea un triangle amorós. El director, Carles Alfaro, ha traslladat la història i també el temps: de Londres a Barcelona i dels anys 77-88 al període 1998-2007.

'Traïció' és una història d'infidelitats i enganys que recrea set anys de relacions clandestines, entre dos amics i l'exdona d'un i amant de l'altre, que Harold Pinter va escriure basant-se en la seva experiència personal.

L'escriptor i dramaturg anglès Harold Pinter va morir el dia de Nadal de l'any passat a l'edat de 78 anys. Tres anys abans, el 2005, va rebre el Premi Nobel de Literatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.