El circ d'arrel més tradicional arriba al Teatre-Auditori de la mà de Circo de la Sombra


  • Comparteix:

La companyia 'Circo de la Sombra' a un moment del seu espectacle

La companyia 'Circo de la Sombra' a un moment del seu espectacle

El Teatre-Auditori ha acollit aquest diumenge un muntatge que combina diferents disciplines de circ. L'espectacle El circo de la sombra és un combinat de sis acròbates de diferents països que torna a les arrels del circ més tradicional. L'habilitat dels mateixos acròbates i una dosi d'imaginació s'han convertit en el còctel perfecte per viatjar al món màgic del circ.

Sis amics es troben amb una herència inesperada. Aquest és el punt de partida de l'espectacle 'El circo de sombra'. Pocs elements més fan falta per entrar a l'imaginari que ens proposa aquesta companyia de circ. Trastos vells, una pista de fusta antiga i, sobretot, la traça dels mateixos acròbates, traslladen l'espectador a un circ que aplega disciplines tan dispars com el món del clown i el teatre.

El muntatge fa una aposta per aplegar les tradicions de circ corresponents al país d'origen dels acròbates. La barreja entre nou i antic, clàssic i modern o teatre i dansa té una única finalitat, fer circ. La música també s'ha convertit en un element clau acompanyant els sis amics en aquest espectacle, on els acròbates acaben formant part de l'engranatge d'aquest vell circ que han heretat.

L'espectacle ha recollit molt bones crítiques part del públic. Els més petits expliquen les seves impressions.

públic del circ

Eren sis senyors que feien coses molt estranyes. / El que més m'ha agradat ha estat la roda. / També m'han agradat les piruetes.




Circo de sombra s'ha guanyat el púbic santcugatenc que ha ofert als artistes nombrosos aplaudiments al llarg de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.