Teatre gestual i dos espectacles infantils, principals activitats de maig del Terra Dolça


  • Comparteix:

El Terra Dolça acull tres activitats infantils

El Terra Dolça acull tres activitats infantils

La companyia Kina Teca Teatre puja aquesta nit a l'escenari del Terra Dolça amb l'obra de mímica per adults 'S.L. Societat al límit'. Les activitats infantils que proposa l'entitat per aquesta quinzena també tenen lloc avui i el darrer dissabte de maig a dos quarts de sis de la tarda.

La companyia Kina Teca Teatre estrena el seu muntatge de teatre gestual aquest dissabte a les onze de la nit al Terra Dolça. L'espai gastronòmic acull el mateix dia a dos quarts de set de la tarda l'espectacle infantil 'Al meu país, la pluja sí sap ploure', a càrrec de la companyia La Guixera Contes.

Els més petits també podran gaudir de la màgia dissabte de la setmana vinent a les deu de la nit amb un espectacle a càrrec de la Dulce Laia.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, explica les activitats més destacades de la segona quinzena de maig.

Guim Pros

Farem dues activitats infantils, una aquest dissabte i l'altra l'últim dissabte de maig. També hi ha una activitat de teatre gestual que pot ser molt interessant i parla dels valors de la societat.




El Terra Dolça tancarà el mes amb el muntatge infantil 'Amb un parell de colors' el darrer dissabte d'aquest mes a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.