Un poemari recull els sentiments de Ferran Aisa en un camí de Barcelona a Terres de Ponent


  • Comparteix:

El recorregut que segueix Ferran Aisa des de Barcelona fins a Terres de Ponent és el protagonista de l'obra 'Terra de Pas', que s'ha presentat aquest dijous al vespre. El poemari fa un repàs de manera poètica dels sentiments del protagonista. L'obra recull els versos que Aisa ha escrit la darrera dècada.

En el llibre de 'Terra de pas', l'escriptor aprofundeix en el camí de Barcelona a les Terres de Ponent a través del 'somni esdevingut vers o del vers esdevingut somni'. Ho explica l'escriptor santcugatenc Ferran Aisa.

Ferran Aisa

Aquest poemari és un recorregut que faig a través del sentiments i de manera poètica en el camí de Barcelona a les terres de ponent.


Aisa ha avançat a Cugat.cat que després de l'estiu publicarà un llibre nou, 'L'Ajuntament republicà de Barcelona durant la guerra civil'.

La presentació ha anat a càrrec del poeta i crític literari Sam Abrams, l'editor Jordi Quer i el tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament, Xavier Escura. La presentació ha comptat amb la col·laboració d'Òmnium Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.