L'últim de Mortensen i Stiller, als cines locals


  • Comparteix:

Cartell de Good

Cartell de Good

L'Alemanya nazi i el seu rerafons propagandístic és el tema central de 'Good', una de les dues novetats que s'estrenen aquests divendres als cinemes de Sant Cugat. L'altra estrena és 'Noche en el museo 2', que de nou compta amb Ben Stiller com a protagonista.

Els cinemes de la ciutat aporten, aquesta setmana, poques novetats a la cartellera. Yelmo Cineplex proposa 'Good', un drama ambientat en l'Alemanya nazi dels anys 30 amb Viggo Mortensen encapçalant el repartiment. El protagonista de 'El senyor dels anells', amplia registres interpretant un escriptor que veu com el seu llibre és instrumentalitzat pel règim de Hitler.

La mateixa sala, i també Cinesa, projecten la seqüela de 'Noche en el museo', amb un Ben Stiller com a vigilant d'un museu de personatges històrics que cobren vida. A Stiller l'acompanya Owen Wilson, en el què és l'enèsima col.laboració dels dos actors, després de 'Zoolander', 'Starsky i Hutch' o 'Los padres de ella'.

A Cinesa, els dijous es podrà veure 'Il divo' dins el Cicle de cinema d'autor. La pel.lícula, una biografia del polític italià Giulio Andreotti, té passis a dos quarts de vuit i a les 10 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.