El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, a Washington


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Josep Ferré

Imatge d'arxiu de Josep Ferré

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, dirigirà el 7 de juny l'Orquestra Simfònica de Vancouver, la Clark College Orchestra. El mestre també pronunciarà una conferència sobre la música catalana i la seva experiència en aquests 20 anys al capdavant de l'orquestra santcugatenca.

Josep Ferré interpretarà a la ciutat nord-americana de Vancouver un repertori de música catalana amb títols tan destacats com 'Sardana camperola' d'Eduard Toldrà, 'Impressions camperoles' de Joaquim Serra i 'Milenarium' de Joan Albert Amargós, entre d'altres.

El director titular de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, explica la importància de donar a conèixer la ciutat al continent americà.

Josep Ferré

La gent de la ciutat és el millor representant de la ciutat: les empreses, les produccions culturals, etc. Donarem molt bona imatge i es parlarà de Sant Cugat a l'altra punta del món.



L'Orquestra Simfònica de Vancouver, la Clark College Orchestra, interpretarà amb la direcció del mestre català, 'Dansa del foc' de Manuel Falla i el 'Concert per a piano i orquestra' de Domenico Bartolucci amb el pianista solista italià Antonio Di Cristofano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.