Humor i crítica es combinen per arrencar somriures a 'Los ángeles no tienen hélices'


  • Comparteix:

La crítica social i l'humor s'han convertit en els ingredients bàsics a 'Los ángeles no tienen hélices', l'última creació de Dani Pérez. A l'espectacle, que s'ha presentat aquest divendres a la nit al Teatre la Unió, l'actor ha reinterpretat part de la seva vida mitjançant monòlegs enginyosos i de caire surrealista.

'Los ángeles no tienen hélices' és un espectacle autobiogràfic que ha repassat part de la vida de l'actor. Dani Pérez s'ha posat a la pell de diversos personatges que han format part de les seves experiències i ha parodiat situacions que podrien haver passat. De les experiències que el van marcar a l'escola o de la seva relació amb la religió n'han sortit personatges diversos disposats a arrencar somriures.

El creador i actor del muntatge explica l'objectiu a l'hora de crear aquest tipus d'espectacles.

Dani Pérez

Aquest espectacle vol dir coses entre línies, que la persona surti havent rigut però que també hi hagi crítica, ja que la societat ha perdut molts valors.


Tot i que l'humor és la base d'aquest tipus d'espectacles, Dani Pérez no oblida la importància de la crítica social. Al final del muntatge, el públic ha rigut de situacions quotidianes que en algun moment de la seva vida ha patit.

Humoristes com Pepe Rubianes o Eugenio han estat referents a la carrera professional de l'artista però ell té la seva pròpia idea de l'humor.

Dani Pérez

Jo penso que l'humor és com la realitat exagerada que és el que realment et fa riure.


El Teatre la Unió no ha aconseguit omplir totes les seves butaques amb aquesta proposta humorística. Castelló serà la ciutat que aculli demà a la nit l'humor de Dani Pérez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.