El hip hop de la companyia Brodas capta l'atenció d'un públic poc habitual al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La platea del Teatre-Auditori s'ha omplert aquest diumenge al vespre d'un públic juvenil i amant del hip hop. El muntatge 'IVA inclòs', de la companyia Brodas, ha deixat sorpresos els espectadors que han comprovat com els set ballarins han desafiat la velocitat, el ritme i la força de la gravetat a través dels seus moviments corporals. Al finalitzar el muntatge, els espectadors dempeus han premiat els ballarins amb crits i aplaudiments.

La platea del Teatre-Auditori s'ha omplert aquest diumenge de gorres i pantalons amples. Joves de totes les edats amb una mateixa característica, la passió pel hip hop, han gaudit d'un espectacle que barreja la dansa, el hip hop, l'expressió artística, l'humor, els efectes de la llum i la música en directe.

El públic, que no ha dubat en animar amb crits els ballarins durant tot el muntatge, ha titllat l'actuació d'espectacular.

Públic

Fantàstic, m'ha encantat. / És un espectacle molt bo. / Espectacular. / M'ha agradat molt, increïble. / Hem vingut de fora per veure aquest muntatge, ens ha agradat molt .


'IVA inclòs' és una producció artística dels germans Pol i Lluc Fruitós que va més enllà del món del hip hop i s'atreveix a mostrar alguns dels secrets de la dansa. El coreògraf i ballarí Lluc Fruitós ha explicat a Cugat.cat per què van escollir el concepte de l'impost sobre el valor afegit com a eix central del muntatge.

Lluc Fruitós

A l'hora de voler fer el projecte vam ser conscients que l'IVA està a tot arreu. Hem volgut jugar amb aquest impost i barrejar-lo amb dansa.






La companyia Brodas seguirà amb la gira d''IVA inclòs', de moment, fins l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.