El Concurs de Joves Intèrprets arriba aquest cap de setmana a l'Escola Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Concursants de la primera edició de Joves Intèrprets

Concursants de la primera edició de Joves Intèrprets

La segona edició del Concurs de Joves Intèrprets acollirà les actuacions de 83 joves talents d'arreu del món aquest divendres, dissabte i diumenge a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. L'èxit de participació ha avançat el tancament del termini d'inscripcions i ha deixat una vintena d'aspirants fora de concurs.

El Concurs de Joves Intèrprets està dividit en tres categories. El grup A està format per una vintena d'alumnes que ja cursen estudis superios a l'escola de música o fan perfeccionament en altres centres. La categoria B engloba 28 alumnes de secundària que estudien el grau professional i en el grup C s'emmarquen els 37 nens i nenes que estudien el grau elemental.

El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marín, recorda l'objectiu d'aquest certamen artístic.

Martí Marín

És un reconeixement públic de la feina que estan fent nens i famílies. És un estímul perquè estudiïn i perquè els infants s'acostumin i aprenguin a actuar en públic.


Vuit joves santcugatencs concursaran amb altres nois i noies que vénen expressament d'altres ciutats com Pamplona, Madrid i Saragossa, entre d'altres. Els més grans tindran 15 minuts per demostrar la seva qualitat, mentre que les interpretacions dels més petits només duraran cinc minuts.

El jurat de la prova estarà format per Manel Valdivieso, Anna Mora, Francisco Moyato i Santi Figueres.

Els premis concedits seran de 1.000 euros pel guanyador de la categoria A, 750 euros al millor de la categoria B i 500 euros al nen o nena del capdavant de la categoria C.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.