Joaquim Hidalgo, guardonat amb la 4a edició del Premi de Pintura de Petit Format Autocugat


  • Comparteix:

Joaquim Hidalgo és el guanyador del 4t Premi de Pintura de Petit Format Autocugat, dotat amb 12.000 euros. La iniciativa, promoguda pel galerista santcugatenc Lluís Ribas i pel concessionari Opel Autocugat, ha concedit la Beca d'Art de 2.000 euros a Alejandro Martín. Els guardons s'han lliurat durant la Nit Artística Autocugat que ha tingut lloc aquest dijous al restaurant la Masia i han homenatjat l'artista Luisa Granero.

Prop de 200 personalitats del món de l'art s'han donat cita aquest dijous a la nit en un sopar previ a la 9a edició de la Nit de l'Art que se celebra aquest cap de setmana. Durant l'acte, s'ha fet entrega dels premis d'art Autocugat, de la beca d'estudis que es lliura per segon any consecutiu i del premi trajectòria.

Un total de 300 obres de diferents països s'han presentat al concurs, de les quals 24 han passat la selecció del jurat. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, i el vicedegà de Cultura de la Facultat de Belles Arts de Barcelona, Carlos Velilla, han format part del jurat. Aquest també ha comptat amb la participació del guanyador de l'edició anterior, Adolf, del crític d'art Josep Maria Cadena, del galerista Albert Gran i del comissari del premi i galerista, Lluís Ribas.

El guanyador d'aquesta quarta edició ha explicat que és un guardó que li fa especial il·lusió i ha destacat la feina d'Autocugat per mantenir el premi en temps de crisi. Escoltem Joaquim Hidalgo.

Joaquim Hidalgo

És una ajuda més que t'anima a continuar treballant. Em fa especial il·lusió.



El gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, ha destacat la quantitat i qualitat de les obres presentades.

Josep Maria Negre

Estic molt content perquè gairebé tenim 300 obres presentades i molt bones.


Els portaveus i diversos representants de tots els partits polítics han assistit a la Nit Artística. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha disculpat l'absència de l'alcalde i ha elogiat la celebració de la Nit Artística Autocugat i de la Quinzena de l'art.

Xavier Escura

Penso que ens hem de felicitar per aquesta gran festa i per donar forma a la Quinzena d'Art.




Les obres seleccionades es podran veure al Claustre fins el 22 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.