La novel·la de Larsson als cines locals


  • Comparteix:

Cartell de 'Millenium'

Cartell de 'Millenium'

La primera part de la trilogia 'Millenium', d'Stieg Larsson, és una de les estrenes que arriba aquest divendres als cinemes locals. La versió catalana, 'Els homes que no estimaven les dones' es pot veure a Cinesa, mentre que Yelmo també projecta la cinta de terror 'Presencias extrañas'.

El best-seller de l'any 'Els homes que no estimaven les dones' s'ha inclòs a les cartelleres dels dos cinemes de la ciutat. La pel·lícula narra l'encàrrec que un empresari fa a un periodista per trobar la seva néta, desapareguda fa quaranta anys.

L'altra proposta, que només es projecta a Yelmo Cineplex, és 'Presencias extrañas'. Una cinta de terror dels productors de la versió americana de 'The ring'.

A Cinesa també es pot visionar el film 'Niwemang', de Bahman Ghobadi, dins el Cicle de Cinema d'Autor. El film es projecta a dos quarts de vuit i a les deu de la nit aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.