'La vida por delante', 'Ricard II' i 'La comèdia espanyola' visitaran el Teatre-Auditori


Temes relacionats

L'ocupació dels espectacles del Teatre-Auditori supera el 80%, però cau sis punts respecte la temporada passada (30/mai/09)


  • Comparteix:

Serrat ha tancat els actes de celebració del 15è aniversari

Serrat ha tancat els actes de celebració del 15è aniversari

La propera temporada del Teatre-Auditori comptarà amb 'La vida por delante', amb l'actriu Concha Velasco, 'Ricard II', dirigida per Carme Portaceli i 'La comèdia espanyola', sota la direcció de Sílvia Munt. L'equipament municipal comença a preparar-se per la nova programació que començarà després de l'estiu. El Teatre-Auditori ha registrat en el darrer any cultural 37.069 espectadors, un 80% d'ocupació respecte el 86% que va aconseguir la temporada anterior.

La propera temporada del Teatre-Auditori tindrà també alguns concerts del Festival de Jazz de Barcelona i del cicle de Gospel, a més de la sarsuela i l'òpera. Les novetats vindran amb la programació teatral. El director de l'equipament municipal, Pep Tugues, ha avançat alguns dels espectacles que es podran veure durant la propera temporada.

Pep Tugues

Hi ha un apartat d'espectacles teatrals com 'La vida por delante', 'Ricard II' i 'La comèdia espanyola'.



Aquests i altres muntatges han de permetre superar l'última temporada, que ha finalitzat aquest cap de setmana amb el concert 'Serrat 100x100' del cantant del Poble Sec i que a més ha servit per tancar els actes de celebració del 15è aniversari de l'equipament.

La darrera temporada del Teatre-Auditori ha tingut de mitjana 40 espectadors menys per funció a les 67 que s'han programat. Això significa que l'ocupació ha caigut sis punts percentuals respecte la temporada anterior, tot i que ha arribat al 80%, una xifra positiva pels responsables.

Per a l'alcalde, Lluís Recoder, el públic ha respost molt bé a les propostes artístiques del Teatre-Auditori.

Lluis Recoder

Al presentar la temporada vam dir 'contra la crisi cultura'. Crec que el públic ha respost magníficament.


D'aquesta manera, Recoder coincideix amb el director de l'equipament municipal, Pep Tugues, qui ha assegurat que les xifres han superat les expectatives previstes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.