La Nit de l'Art de Sant Cugat atrau barcelonins i vallesans a les galeries de la ciutat


Temes relacionats

18 anys de la primera Nit de l'Art (26/mai/19)


  • Comparteix:

La Nit de l'Art, una iniciativa única a la comarca, ha servit aquest dissabte per obrir les portes de l'art santcugatenc a ciutadans vinguts de Barcelona i de les principals ciutats del Vallès. Així ho asseguren els galeristes de la ciutat, que han arribat a la novena edició de la proposta amb una notable afluència de públic.

Després de sopar, molts santcugatencs han omplert les galeries i places de Sant Cugat per seguir els actes de la novena edició de la Nit de l'Art. La iniciativa, única a la comarca, ha atret amants de l'art de ciutats de la rodalia, que normalment no visiten els locals de Sant Cugat. Així ho han assegurat a Cugat.cat les galeries participants.

Galeristes

Hem trobat la fórmula per difondre la nostra potència galerística a gent d'altres ciutats. / Vénen de Sabadell, Terrassa i Cerdanyola. / Permet captar públic que no visita galeries normalment.











La Nit de l'Art, organitzada per l'Ajuntament, ha inclòs concerts a l'aire lliure i ha ofert cava als centenars d'assistents. El públic assegura que la iniciativa permet entrar en contacte amb l'art de la ciutat d'una forma original.

Públic

No m'he perdut cap edició. M'agrada l'ambient amb la copa de cava. / La Nit de l'Art obre l'art al poble i és el segon any que hi venim. / Fem el recorregut per totes les galeries.


Les visites guiades a les galeries organitzades pel Museu de Sant Cugat han comptat amb una vintena d'assistents. La Nit de l'Art d'aquest dissabte ha servit per tancar la Quinzena de l'Art de la nostra ciutat.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.