La mostra dels tallers del Teatre la Unió donen a conèixer l'evolució actoral dels alumnes


  • Comparteix:

Versions de produccions de Dagoll Dagom i T de Teatre, entre d'altres, han omplert aquest cap de setmana la mostra dels tallers del Teatre la Unió. El grup d'alumnes joves ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la cita. Diumenge, els més petits han agafat el relleu al matí, mentre que els adults ho han fet a la tarda per mostrar el treball realitzat durant el curs. D'entre les novetats de la nova edició dels tallers destaca la introducció d'elements audiovisuals als espectacles.

La directora dels tallers, Sílvia Servan, explica la clau de l'èxit dels tallers.

Sílvia Servan

Con que tenim molts grups, fem que només actuïn junts tres o dos grups. D'aquesta manera, les obres són més elaborades i el públic no es cansa.









La barreja d'estils interpretatius, a més de la introducció d'elements audiovisuals en els muntatges del grup dels joves.

Sílvia Servan

Ha ajudat molt la barreja d'estils diferents. Les obres que han estat improvisades semblava que tinguessin un guió fet.


'Ponéle Onda' serà la propera cita teatral a La Unió. Dos balladors de tango ompliran d'humor l'emplaçament a partir de la tècnica del clown.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Va ser fantàstica l'actuació d'aquest any. La millor que jo recordo. Tant la feina dels grups com l'organització de les diferents actuacions. Felicitats. Ens podem descarregar el video?

carme. Enviat el 17/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.