La Locomotora Negra tanca el curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU)


  • Comparteix:

Una conferència sobre la història del jazz precedirà l'actuació de la Locomotora Negra que tanca avui les activitats del curs 2008-2009 de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU). La ponència, que anirà a càrrec del fundador i director de la banda, Ricard Gili, començarà a les nou de la nit al Teatre-Auditori.

'El jazz: de les big bands a l'actualitat' és el títol de la conferència-concert que tanca el curs de l'AEU, en el qual han participat personatges de diversos àmbits com el tenor Josep Carreras, l'expresident Jordi Pujol i el publicista Lluís Bassat.

El fundador i director de la Locomotora Negra, el trompetista Ricard Gili, explica com serà aquesta conferència-concert.

Ricard Gili

Primer s'explicarà l'època, el grup o el compositor. Després interpretarem la música per il·lustrar-ho.



L'entrada per assistir a la xerrada i al concert, que començaran a les nou de la nit, té un preu de 10 euros per als socis i 12 per als no-associats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.