Una alumna del CEIP Gerbert d'Orlhac participarà a la final del Certamen de Lectura en Veu Alta


  • Comparteix:

El TNC acollirà la final del certamen

El TNC acollirà la final del certamen

La santcugatenca Laia Cornellà, alumna de l'escola Gerbert d'Orlhac, participarà dimarts de la setmana vinent a la final del Certamen de Lectura en Veu Alta de Catalunya. El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) acollirà a partir de les deu del matí la sisena edició de la iniciativa.

El procés de selecció ha estat laboriós, ja que des del centre es va fer una primera selecció dels alumnes el dia de Sant Jordi. Posteriorment, el 28 de maig va haver-hi una semifinal entre els millors de totes les escoles participants per classificar-se per a la gran final.

La directora del Gerbert d'Orlhac, Anna Fitó, ha explicat a Cugat.cat que és important motivar els nens amb aquestes activitats, ja que així tots poden trobar el camí que més els agrada de cara al futur.

Anna Fitó

Intentem que al llarg de tot l'any la lectura sigui expressiva. A part d'això, també fomentem que participin en altres activitats.




Una alumna de l'escola santcugatenca Gerbert d'Orlhac torna a participar en el Certamen de Lectura en Veu Alta després que en l'edició del 2008 es proclamés campió un alumne del mateix centre en la categoria de cicle mitjà de primària. Aquesta vegada, Laia Cornellà, d'11 anys, participarà a la categoria de Cicle Superior.

Un total de 1.300 alumnes i professors es van donar cita a l'edició del Certamen de Lectura en Veu Alta de l'any passat, organitzat pel ministeri de Foment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.