Més de 200 alumnes d'Andança interpreten els balls que han après durant el curs


  • Comparteix:

Els alumnes del grup Andança de l'Esbart han pujat a l'escenari de la plaça de l'Om per interpretar els balls que han après durant el curs. Més de 240 ballarins d'entre tres i 18 anys han donat moviment a cançons populars catalanes com 'La cançó de les mentides' i 'Els esclops'. L'espectacle ha comptat amb un públic familiar que s'ha mostrat entusiasmat.

L'espectacle de final de curs s'ha celebrat en una triple sessió. La primera mostra, que ha començat a dos quarts de cinc de la tarda, ha comptat amb els balls dels més petits de l'escola. Una hora més tard, els alumnes d'entre 5 i 8 anys han representat els seus treballs. A dos quarts de deu del vespre ha estat el torn dels més grans, que han interpretat les coreografies ideades per ells mateixos. Els tres grups han demostrat sobre l'escenari i davant dels familiars i amics, que han omplert de gom a gom la plaça de l'Om, la feina feta durant el curs.

Algunes de les ballarines han expressat així la gratificació que els aporta la dansa.

Ballarines

Ballant em diverteixo. / M'agrada que la gent vegi el què hem treballat durant el curs. / Et pots expressar ballant i et diverteixes. / Del hip-hop el que m'agrada més és la música. / Per sobreviure necessites ballar.


L'objectiu dels tallers és fomentar el treball en grup, la coneixença del propi cos i l'expressió de les emocions a través del ball. La directora d'Andança, Sandra Casat, ha destacat que la dansa va més enllà del ball en si.

Sandra Casat

La dansa ens permet expressar moltes coses. És una manera de conèixer el teu cos i és un treball cooperatiu.



Els ballarins han interpretat cançons populars catalanes, jotes i havaneres. L'espectacle també ha comptat amb l'actuació dels alumnes del curs de hip-hop i de dansa contemporània.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.