La Setmana del Llibre en Català torna a Barcelona, però mantindrà presència a Sant Cugat


Temes relacionats

50.000 visitants en la Setmana del Llibre, segons l'organització (16/mar/09)

Recoder: 'Volem que la Setmana torni i ens comprometem a reunir-hi més públic' (16/mar/09)

Tresserras: 'La Setmana del Llibre consolida Sant Cugat en el seu lideratge cultural' ( 6/mar/09)


  • Comparteix:

La darrera Setmana del Llibre es va celebrar als voltants del Monestir

La darrera Setmana del Llibre es va celebrar als voltants del Monestir

La propera edició de la Setmana del Llibre en Català abandona Sant Cugat i torna a Barcelona. La cita, que es farà coincidir amb l'Onze de Setembre, buscarà la participació activa de llibreters i tindrà lloc al parc de la Ciutadella. Tot i el canvi d'ubicació, la nostra ciutat tindrà un paper destacat en l'edició de l'any vinent, segons els organitzadors.

La Setmana del Llibre 2010 presenta força novetats respecte a l'anterior edició. D'una banda, el certamen torna a Barcelona després del seu pas per Sant Cugat. D'altra banda, la Setmana vol implicar activament el sector dels llibreters, que en l'anterior edició no van participar a la fira pel desacord en la seva ubicació.

En l'edició del 2010, l'organització vol vincular la Setmana del Llibre amb la Diada Nacional. Per això, la fira se celebrarà la setmana del 10 al 19 de setembre i s'ubicarà al parc de la Ciutadella.

Tot i aquest canvi, la comissió organitzadora vol atorgar un paper important a Sant Cugat dins la Setmana. El president de la comissió organitzadora, Albert Pèlach, ha avançat a Cugat.cat quin pot ser aquest paper.

Albert Pèlach

La Setmana té dos components: els llibres i les activitats. Esperem fer visible les dues coses a Sant Cugat.


Per implicar més el sector dels llibreters, aquests instal·laran parades pròpies on es podran trobar novetats editorials a més dels llibres de fons. En aquesta edició també s'aprofundirà en el sentit festiu de la Setmana ampliant l'oferta d'activitats i incorporant altres expressions artístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.