Òmnium Cultural organitza la primera festa del 'Quedem?' d'àmbit nacional


Temes relacionats

Òmnium Cultural apropa la cultura de la ciutat als santcugatencs ( 4/oct/07)


  • Comparteix:

Presentació del programa 'Quedem?' a Sant Cugat

Presentació del programa 'Quedem?' a Sant Cugat

El programa 'Quedem?', que promou la cohesió social través de la cultura, organitza aquest dissabte a Barcelona la primera trobada d'àmbit nacional. En aquesta cita, hi participaran els membres del programa de diverses ciutats catalanes, entre elles Sant Cugat.

Òmnium Cultural organitza aquest dissabte la primera Festa 'Quedem?' en què reuneix participants d'arreu de Catalunya. El programa neix fa tres anys a Barcelona però progressivament s'ha escampat per diverses ciutats catalanes, entre elles Sant Cugat.

La tècnica del programa a Sant Cugat, Clara Vergés, explica la intenció d'aquesta primera trobada dels programes 'Quedem?' de Catalunya.

Clara Vergés

Volem que els participants vegin quin és l'abast que tenim. Farem que la jornada sigui un punt de trobada entre els diferents participants.


La jornada inclourà un dinar i una passejada per Ciutat Vella i el Raval. Un concert amb els Rumbamazigha, a les sis de la tarda al Pati Manning de Barcelona, tancarà aquesta trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.