La fusió africana de Tara tanca amb éxit el cicle 'Mou-te primavera'

Cultura

Publicat el 13/jun/09 per Anna Gonzalez

El ritme africà i fusionat de Tara ha posat el punt i final al cicle 'Mou-te Primavera', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Més de 200 persones han volgut acomiadar a la plaça Barcelona aquesta edició que ha estat marcada per la varietat d'estils, la qualitat de les propostes i la bona resposta del públic. Els grups, sons i músiques de la ciutat tornaran després de l'estiu amb el cicle 'Mou-te Tardor'.

La plaça Barcelona ha estat l'escenari del darrer concert del cicle 'Mou-te primavera'. El grup Tara que estat l'encarregat d'omplir aquest darrer concert amb la seva música amb influències africanes, instruments de vent i percussió. El conjunt, nascut fa quatre anys, ha publicat un disc que porta per títol 'TalkingTara'.

Precisament, Tara és un exemple de la diversitat musical que existeix a la ciutat i que el cicle 'Mou-te' ha demostrat en els darrers cinc concerts.

La cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, fa aquest balanç del cicle.

Jéssica Sotodosos

Estem molt contents pel bon funcionament i la seva evolució. Els públic ha respost molt bé, així com els organitzadors i els artistes. Ha tingut molta qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest gran aparador de la música de la ciutat es repetirà amb un nou cicle de tardor. Sotodosos avança el programa.

Jéssica Sotodosos

Els grups que tocaran a la tardor són Jiggy, La marca roja, Ix!, El Arjé i La papada del rocío. L'objectiu és ser un aparador de la música que s'està fent a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Mig miler de persones han passat pels cinc concerts del 'Mou-te primavera', que ha estat protagonitzat pel reggae de Shakti I&I, el 'road punk' d'Old Wilson, la bossanova de Saravacalé, el folk i indie rock de Vidal i la fusió africana de Tara. El cicle 'Mou-te' està organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament.