Fila Zero reivindica el teatre amateur santcugatenc amb l'estrena d''El Fiscal Requesens'


  • Comparteix:

Fila Zero celebra el seu 20è aniversari amb l'estrena de la comèdia 'El Fiscal Requesens'. Aquesta particular comèdia de Josep Maria de Sagarra que versiona 'El casament' de Nikolai Gògol ha permès al grup tornar a pujar a l'escenari i compartir un cop més el seu teatre amb un públic nombrós que ha omplert el Teatre la Unió. Fila Zero mira ara al futur, marcat per l'aproximació del teatre amateur al públic santcugatenc.

L'estrena aquest dissabte d''El Fiscal Requesens' ha estat la primera de les tres sessions que oferirà el grup. Fila Zero ha triat aquesta comèdia de Sagarra, en un moment en que la formació teatral compta amb uns integrants, però manté l'esperit obert a la ciutadania i arrelat a la ciutat.

La directora, Teresa Canas, defineix així el seu muntatge.

Teresa Canas

És una comèdia d'un text de Sagarra. Tot i els seus poemes satírics, té un gruix. És una sàtira contra el matrimoni i el casament.


Com no podia ser d'un altra manera, Fila Zero ha celebrat el seu 20è aniversari sobre els escenaris i fent teatre. Tot i la llarga trajectòria del grup, Fila Zero es marca noves fites pel futur.

Teresa Canas

Esperem que Sant Cugat s'adoni que hi ha grups amateurs. Des de Fila Zero volem assentar-nos i que el poble ens coneixi i vingui.




Dissabte de la setmana vinent el Teatre la Unió tornarà a acollir la representació de l'obra també a les deu de la nit.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.