Sant Cugat, la delegació convidada més nombrosa al 'Quedem?' d'Òmnium


Temes relacionats

Òmnium Cultural apropa la cultura de la ciutat als santcugatencs ( 4/oct/07)


  • Comparteix:

Presentació a Sant Cugat de la primera Festa 'Quedem?'

Presentació a Sant Cugat de la primera Festa 'Quedem?'

La secció santcugatenca d'Òmnium Cultural ha estat, després de Barcelona, la delegació més nombrosa a la primera festa del programa d'activitats 'Quedem?'. La iniciativa, amb la capital catalana com a ciutat amfitriona, ha permès intercanviar experiències entre membres d'Òmnium vinguts d'arreu de Catalunya.

El programa 'Quedem?' va néixer fa tres anys, però aquest dissabte ha celebrat la primera festa d'àmbit català. Després de Barcelona, Sant Cugat ha estat la ciutat catalana amb més representats a la trobada. Segons la tècnica del programa a la nostra ciutat, Clara Vergés, gairebé un de cada quatre participants era santcugatenc.

Clara Vergés

Uns seixanta santcugatencs hem participat a la trobada. Som el municipi amb més participaió després de Barcelona i hem demostrat que som una ciutat activa.


Vergés assegura que la delegació santcugatenca ha estat molt diversa, ja que ha reunit participants d'entre 16 i 70 anys. Aquesta primera edició ha inclòs un dinar, una passejada pel centre de Barcelona, una tertúlia i un concert de cloenda amb el grup Rumbamazigha.


La iniciativa ha reunit 160 membres de diverses delegacions catalanes d'Òmnium Cultural, entre ells 59 santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.