'Bajo el fuego', avui al Club Muntanyenc en una projecció gratuïta


Temes relacionats

El CMSC dedica un trimestre a les desigualtats entre països del Nord i el Sud (15/abr/09)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) projecta avui a les deu de la nit la pel·lícula 'Bajo el fuego'. L'activitat forma part d''El trimestre de l'educació per la solidaritat' organitzada per l'entitat. L'entrada és gratuïta.

Ambientada a l'Amèrica Central de la dècada dels 80, 'Bajo el fuego' narra la història de tres periodistes nord-americans que viatgen a Nicaragua, on la guerrilla sandinista amenaça el poder del dictador Somoza, que rep el suport de la CIA. Nick Nolte, Ed Harris i Gene Hackman són els actors principals del film.

La projecció de la pel·lícula forma part de les activitats socioculturals organitzades pel CMSC aquest trimestre per analitzar les diferències entre els països del Nord i el Sud. Amb el nom d''El trimestre de l'educació per la solidaritat', l'entitat ha organitzat tallers, xerrades i exposicions per sensibilitzar la població sobre les necessitats del Tercer Món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.