Mira-sol i la Floresta, també de Festa Major al juliol


  • Comparteix:

Jocs infantils a la Festa Major de Mira-sol de l'any passat

Jocs infantils a la Festa Major de Mira-sol de l'any passat

Mira-sol i la Floresta celebraran les seves festes majors el mes vinent. Mira-sol concentrarà les activitats el cap de setmana del 10 al 12 de juliol, mentre que la Floresta opta per dividir-la entre els següents dos caps de setmana del mes.

A Mira-sol, la representació de l'obra 'Catalans a la romana' i un concert amb Espart donaran el tret de sortida a la festa el divendres 10 de juliol. Aquell dissabte hi haurà espectacles familiars, un mercat d'intercanvi i un sopar popular. Havaneres, actuacions castelleres i espectacles familiars posaran aquell diumenge el punt final al cap de setmana. L'Ajuntament ha preparat aquest programa amb la col·laboració de les entitats veïnals.

A la Floresta, la celebració començarà el dissabte 18 de juliol amb la lectura del pregó a les escales d'Emili Reñé. El diumenge d'aquell cap de setmana arribaran dues de les activitats estrelles: la 26a cursa popular i la 5a caminada popular. La festa es reprendrà el cap de setmana següent amb activitats per a infants, la trobada de mestres paellers i havaneres. La Comissió de Festes de la Floresta és l'encarregada de l'organització de la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.