Una exposició mostra els 10 anys de funcionament del Taller Jove Natura


  • Comparteix:

Una exposició al Casal de Joves TorreBlanca mostra aquests dies imatges dels 10 anys de funcionament del Taller Jove Natura. La inauguració, que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, ha comptat amb la presència de l'alcalde que ha aprofitat per destacar la necessitat d'un servei com el Taller Jove Natura per prevenir l'exclusió social dels joves. La mostra visitarà a partir del setembre els instituts de la ciutat així com altres equipaments municipals.

Fa 10 anys el Taller Jove Natura treballava per evitar l'exclusió laboral dels joves i actualment treballa per prevenir l'exclusió social dels nois i noies.

En la presentació, l'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat per elogiar la tasca que fa el servei.

Lluís Recoder

Aquest és un projecte que intenta que els nois i noies de 12 a 16 anys que fan taller amb monitors i adquireixen hàbits educatius. La millor política social és la prevenció.


Al llarg de la primera dècada de funcionament del servei s'han fet tallers d'esport, de cuina, de reciclatge, per a ser discjòquei i de 'hip-hop' entre d'altres. Prop d'un centenar de persones han passat pel servei.

L'encarregat i educador social del taller, Òscar Barril, explica l'objectiu del taller.

Òscar Barril

Portem 10 anys prevenint l'exclusió social dels joves, amb activitats d'oci i educatives en temps extraescolar.


La mostra s'ha inaugurat aquest dimarts a la tarda amb presència d'alguns dels usuaris i famílies, així com també de l'alcalde i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny. L'exposició es podrà visitar al Casal de Joves TorreBlanca aquest mes. Un cop passat l'estiu, l'organització visitarà els instituts i equipaments municipals com la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.