La tercera edició del Festival de Teatre de Mira-sol es tanca amb un gran èxit de públic


  • Comparteix:

La tercera edició del Festival de Teatre de Mira-sol ha posat el punt i final amb un gran èxit de públic. Prop de 600 persones s'han acostat al Casal Cultural durant el cap de setmana per gaudir de sis espectacles teatrals dirigits a un públic de totes les edats. La mostra també ha anat acompanyada de música, dansa i molta animació.

L'obra 'Arsènic i puntes de coixí' va ser l'encarregada de donar divendres al vespre el tret de sortida al festival mirasolenc amb una gran acollida per part del públic. L'obra 'L'estrambòtic', de la companyia Teatre Mòbil, va prendre el relleu dissabte al matí amb un espectacle dirigit als més menuts.
El ball va ser el protagonista de l'espectacle 'Set' de la companyia Nats Nus Dansa i el grup de jazz Fuascat Band va ser l'encarregat de posar música al sopar de dissabte.
El Festival ha provat d'oferir una mostra variada del món del teatre, tal i com ho explica una de les organitzadores, Montse Delgado:

Montse Delgado

Intentem que al festival hi hagi tot tipus de teatre


Els monòlegs teatrals van ser l'atracció de la nit del dissabte amb 'Sexo en paz' de Sílvia Servan i 'Malas Palabras' de la companyia Pertinaç. Finalment, l'actuació de màgia Abracadabra prevista per diumenge al matí va ser substituïda per l'obra 'Ot al Quixot', un espectacle dirigit als nens on van intervenir titelles.
Cara a l'edició de l'any vinent , els organitzadors del festival pretenen reforçar el paper de la dansa i oferir més espectacles de màgia i titelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.