L'Acampada Jove vol beneficiar-se de la crisi i espera incrementar el nombre d'assistents


Temes relacionats

Ja són a la venda els abonaments de l'Acampada Jove 2009 (21/mai/09)


  • Comparteix:

El festival ha canviat d'ubicació i enguany s'instal·la a Montblanc

El festival ha canviat d'ubicació i enguany s'instal·la a Montblanc

La llibreria Mythos de Sant Cugat ven els abonaments de l'Acampada Jove, que se celebrarà a Montblanc a mitjans de juliol amb les actuacions d'Els Pets, Los Delincuentes i Kayo Malayo, entre d'altres grups. La secció local de les JERC, organitzadora d'aquest festival, creu que la suspensió d'alguns esdeveniments a causa de la crisi econòmica podria incrementar el nombre d'assistents santcugatencs.

L'Acampada Jove 2009 canvia d'ubicació i enguany s'instal·larà a Montblanc del 16 al 18 de juliol. Els concerts d'Els Pets, Sota Zero, Strombers, Dr. Calypso i Reincidentes animaran el festival, que també comptarà amb diverses activitats culturals. Els Bastoners de Sant Cugat tenen prevista la seva participació.

El portaveu de les JERC, Bernat Picornell, ha explicat a Cugat.cat que les entrades s'estan venent 'a bon ritme' i creu que enguany es superarà el mig centenar de santcugatencs que han assistit a les darreres edicions. La crisi econòmica, que ha obligat a suspendre alguns festivals musicals similars, és un element que, segons Picornell, els podria beneficiar.

Bernat Picornell

Hem de beneficiar-nos de la crisi. Aquest any s'han suspès altres certamens i nosaltres ens hem de reivindicar com l'únic festival de música en català.



Els abonaments pels tres dies de festival es poden comprar a la llibreria Mythos a un preu de 50 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.