'Happy-Go-Lucky' tanca avui la 5a temporada del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

'Un cuento sobre la felicidad' del director anglès Mike Leigh tanca avui la 5a temporada del Cicle de Cinema d'Autor. 'Happy-Go-Lucky', en el seu títol original, porta a la gran pantalla la història d'una jove professora que no vol acceptar la societat que l'envolta. La projecció serà en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als Cinesa Sant Cugat.

Una jove professora de primària, divertida, generosa i oberta, es pren la vida tal com ve, però sempre de forma positiva. El director de 'Secretos y mentiras' i 'El secreto de Vera Drake' dóna un tomb a la seva carrera amb aquesta comèdia agredolça construïda al voltant d'una dona que no vol acceptar que viu en una societat hostil i materialista.

El preu de l'entrada és de tres euros i es pot veure a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als Cinesa Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.