Pessarrodona, satisfeta per donar el seu nom a la nova biblioteca


Temes relacionats

Mira-sol tindrà biblioteca el 2010 i s'anomenarà Marta Pessarrodona ( 2/jul/09)


  • Comparteix:

Marta Pessarodona

Marta Pessarodona

La poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona ha acollit amb satisfacció la decisió de l'Ajuntament de batejar la futura biblioteca de Mira-sol amb el seu nom. Pessarrodona ha explicat que no s'ho esperava i ha dit que li agrada que la biblioteca es trobi a tocar de l'avinguda de Montserrat Roig, gran amiga seva.

Marta Pessarrodona ha afirmat a Cugat.cat que se sent molt 'contenta i honorada' per aquesta iniciativa del consistori santcugatenc.

Marta Pessarrodona

Estic molt contenta i honorada. A més la biblioteca està al costat d'un passeig que es diu Montserrat Roig, que era amiga meva. És d'aquelles coses que t'ofereixen i només pots dir moltes gràcies.











La poetessa santcugatenca també ha valorat el fet que ella visqui actualment a Mira-sol, cosa que fa encara més apropiat el nom triat per a la nova biblioteca.

Pessarrodona també ha valorat positivament que la Biblioteca del Mil·lenari es rebategi amb el nom de Biblioteca Central Gabriel Ferrater, un cop enllestida la seva ampliació.

La nova biblioteca de Mira-sol tindrà una superfície de 1.000 metres quadrats i una capacitat per 18.000 documents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.