L'edat de gel arriba a les pantalles de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell d'Ice Age

Cartell d'Ice Age

La tercera part d''Ice age' i el film de terror 'La última casa a la izquierda' són les estrenes més rellevants d'aquest divendres als cinemes santcugatencs. La cartellera es completa amb l'espanyola 'Pagafantas', del director Borja Cobeaga.

Amb l'arribada de l'estiu les cartelleres locals es renoven molt poc. Un cop finalitzat el cicle de cinema d'autor, Cinesa Sant Cugat només incorpora la novetat 'Ice age', que completa la trilogia sobre les aventures del tigre Diego i els seus amics que, novament, s'enfronten als dinosaures.

Aquest film d'animació també es projecta a Yelmo Cineplex, igual que 'La última casa a la izquierda' i 'Pagafantas'. La primera és un remake del clàssic de Wes Craven de 1972, ara protagonitzada per Monica Potter i Toni Goldwyn, conegut per fer el paper de villà a 'Ghost'.

A 'Pagafantas', Borja Cobeaga ens presenta al televisiu actor basc Gorka Otxoa, un noi que fa constantment el ridícul. Una definició que es resumeix en el terme 'Pagafantas' que dóna nom a la pel.lícula, on també participen els veterans Kiti Manver i Oscar Ladoire.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A CAP de les sales fan la versió en Català! Haurem d’anar a Sabadell o Barcelona. Tantes sales i no hi ha espai, ni públic, per la versió en Català? Clama al cel i, perquè la notícia no parla de la negació a la nostra llengua dels cinemes de Sant Cugat?

Quim. Enviat el 6/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.