Comencen quatre nits de curtmetratges a la plaça de l'Om


  • Comparteix:

La plaça de l'Om es convertirà en una sala de projeccions

La plaça de l'Om es convertirà en una sala de projeccions

Corea del Sud i l'Equador tindran una presència important a la 9a Mostra de Curtmetratges Sant Cugat. La iniciativa anual, que comença aquest dilluns i comptarà amb quatre sessions que s'allargaran fins dijous, projectarà curts de ficció, documentals i també treballs d'animació. Les projeccions començaran a un quart d'onze de la nit a la plaça de l'Om i poden tenir una durada de fins a dues hores.

La 9a edició de la mostra es presenta repartida en quatre nits. Dilluns, la nit santcugatenca, s'inaugura la proposta i es presenta la secció filmoteca i la secció escoles de cinema. En aquesta primera jornada es podran veure dos curts del realitzador de documentals Martí Rom. En la secció documental es projectarà 'Down to earth', de David Moreu.

Ho explica el director de la Mostra de Curtmetratges, Daniel Codorniu.

Daniel Codorniu

La primera nit de la mostra acollirà produccions santcugatenques, de temes principalment socials.


Dimarts és el torn de la secció llatinoamericana i d'animació. L'Equador protagonitzarà la secció llatinoamericana en la qual es mostraran set curts produïts al país americà. A partir de tres quarts de dotze, l'animació prendrà el relleu amb tres projeccions més.

Codorniu ha destacat la importància d'acollir produccions de diferents parts del món.

Daniel Codorniu

Hem de donar suport tot el que es fa a Catalunya però no deixar de banda el que passa fora, ja que hi ha molta gent immagrada a Sant Cugat.


Dimecres el protagonisme passa al cinema asiàtic amb cinc audiovisuals, dos d'ells d'animació, produïts a Corea del Sud.

Aquesta 9a edició del festival culminarà dijous amb la secció escoles de cinema i la secció d'autors. 'Pijamas', un treball de l'ESCAC precedirà 'Derechos y deberes' i 'Martina y la luna', curts creats per l'Escuela de Cine y Audiovisual de la Comunidad de Madrid. Quatre curts de la secció autors tancarà aquesta edició del festival.


Totes les sessions tindran lloc a la plaça de l'Om a partir d'un quart d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.