Shakespeare en versió santcugatenca


  • Comparteix:

Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Orquestra Simfònica de Sant Cugat

L'emotiu concert de 'Les quatre estacions de l'amor segons William Shakespeare' ha reunit destacats membres de la cultura de la nostra ciutat a Sant Pere de Sallavinera, a l'Alta Anoia. Tant la direcció de Dolors Vilarasau com la interpretació dels actors Emma Vilarasau i Joan Berlanga són de firma santcugatenca, a més de l'acompanyament dels Solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i de la interpretació en flauta travessera de Patrícia de No. L'actuació musical teatralitzada ha tingut l'amor com a principal fil conductor.

Les prop de 500 persones que han omplert la plaça de Sant Pere de Sallavinera, bona part de les quals han estat santcugatenques, han ovacionat músics i actors. La nota de dificultat l'ha posat l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat amb la interpretació de peces de compositors tan cèlebres com Txaikovski, Britten i Prokofiev. L'encant en aquest cas ha estat propi de l'espai, una plaça medieval que recorda els paisatges de la Toscana italiana.

La directora del muntatge, Dolors Vilarassau, elogia els actors, els músics i l'encant de l'espai.

Dolors Vilarasau

Ha estat un concert molt maco gràcies a les condicions com per exemple l'espai, i també amb la química creada amb el públic. Des de dins estem satisfets amb la part músical i artística.


També hi ha estat present el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, qui ha destacat la massiva presència santcugatenca tan dalt com baix l'escenari.

Xavier Escura

La presència santcugatenca ha estat tan massiva que ha semblat que els haguem ocupat el poble. La valoració no pot ser més positiva perquè el muntatge ha estat d'una qualitat extrema.


Abans del concert el públic ha gaudit de l'actuació dels solistes de l'orquestra santcugatenca en dues peces, una de Mozart i una altre de Bach, amb l'acompanyament de la flauta travessera de la també santcugatenca Patrícia de No.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.