Canals Galeria d'Art aposta pels artistes santcugatencs per la temporada de tardor


Temes relacionats

La Canals Galeria d'Art i el Grup Tr3sC col·laboraran per difondre l'art ( 2/jul/09)


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art avança la programació de tardor

La Canals Galeria d'Art avança la programació de tardor

Bona part dels artistes que exposaran dins de la propera temporada de la Canals Galeria d'Art són de la nostra ciutat. De fet, un dels plats forts de la programació de setembre a desembre és la mostra d'obres d'artistes santcugatencs, sota el títol 'Artistes de Sant Cugat, abstraccions', on hi destaquen pintors com Neus Colet o Grau Garriga.

El tret de sortida de la nova temporada de la Canals Galeria d'Art serà el 4 de setembre amb l'exposició 'Sis realistes d'avui', a càrrec de Francesc Artigau, Modest Cuixart, Jaume Muxart, Ramon Herreros, entre d'altres.

El 8 de setembre, exposarà l'artista clàssic català, Roma Vallès. Amb aquesta mostra, comença la col·laboració entre el Club Cultura Tr3sC i Canals Galeria d'Art per apropar la tasca de la galeria al públic cultural català.

El galerista santcugatenc Josep Canals ha destacat la importància del conveni entre el Tr3sC amb la Canals Galeria d'Art.

Josep Canals

El tr3sC és un punt del món de la cultura que ara s'implica també en el món de les galeries, i això és molt important per apropar el públic en general a les galeries d'art.


Al mes d'octubre, paral·lelament a la Setmana de la Poesia a Sant Cugat, s'inaugurarà una exposició conjunta dels poemes de Marta Pessarrodona i les pintures de Conxa Ibañez. Aquesta mostra combina les arts plàstiques i la poesia, i va dedicada a la comarca del Vallès.

Al mateix mes, destaca també l'exposició 'Artistes de Sant Cugat, abstraccions', on hi participaran alguns pintors santcugatencs com Neus Colet, Grau Garriga o Sergi Barnils.

Finalment, al desembre, la Canals Galeria d'Art presenta una mostra de Jaume Muxart, que tancarà la temporada de tardor.

Canals ha explicat que, tot i que la crisi afecti l'àmbit comercial, no ha d'afectar la creació.

Josep Canals

La crisi no ha d'afectar a nivell de creació, per tant, els de la indústria cultural hem de ser més creatius que mai.


La nova temporada de la Canals Galeria d'Art s'inclou dins del programa 'Tardor d'art', que també exposarà a altres ciutats catalanes com Tarragona, Sant Feliu de Llobregat o Cambrils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.