Espart ja té videoclip


  • Comparteix:

Espart, en imatge d'arxiu

Espart, en imatge d'arxiu

La formació santcugatenca Espart ja té enllestit el seu primer videoclip amb el tema 'Namorat', que es presentarà el 25 de juliol al Teatre del Raval a Barcelona. El clip, enregistrat al pavelló del CEIP la Floresta al maig, mostra els membres de la banda suspesos a l'aire imitant les titelles. El vídeo ha estat dirigit pel realitzador santcugatenc Roger Comella i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament.

'Namorat' és el tema escollit per Espart per protagonitzar el primer videoclip de la banda santcugatenca. Després d'una nit de rodatge i gairebé dos mesos de post-producció, el clip ja està penjat a la xarxa i es presentarà de forma oficial a finals de mes.

El vocalista d'Espart, Axel Cayuela, ha avançat a Cugat.cat que la presentació del clip es farà coincidir amb la presentació del disc a finals de mes.

Axel Cayuela

Pensèvem en altres cançons però al final ens vam decidir per 'Namorat'. Estem molt contents de com ha anat tot.


La companyia gironina Deambulants, especialitzada en treballs verticals, ha col·laborat el la gravació del clip creant el muntatge necessari per suspendre a l'aire els membres de la banda.

La propera actuació d'Espart serà aquest divendres a la Festa Major de Mira-sol. El concert tindrà lloc al Casal Cultural a partir de les onze de la nit.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.