Mira-sol celebra aquest dissabte el segon dia de Festa Major


  • Comparteix:

Diversos veïns participen a les activitas de la Festa Major

Diversos veïns participen a les activitas de la Festa Major

Diverses activitats omplen aquest dissabte el segon dia festiu de Mira-sol. Teatre familiar, campionats d'escacs i cant, balls i un sopar són algunes de les activitats de què els mirasolencs podran gaudir a partir de dos quarts d'onze.

Una passejada sobre rodes és l'encarregada d'obrir aquest segon dia de Festa Major a Mira-sol. A partir del migidia, els més petits es convertiran en protagonistes d'una animació infantil que té preparada una festa de l'escuma. Per als més grans, un Mercat d'Intercanvi i partides d'escacs seran les activitats encarregades d'amenitzar la tarda.

La música també ocuparà un lloc central a la Festa Major. A les set de la tarda, l'Espai Jove del Casal Cultural oferirà un campionat de Sing Star que farà cantar els més atrevits. A partir de les nou, un sopar popular de carmanyola serà l'entrant de la nit ja que després els assistents al sopar podran gaudir de diversos espectacles preparats pels veïns. El sopar també comptarà amb premis per als millors espectacles. L'orquestra La Banda del Drac tancarà aquest segon dia de festa a dos quarts de dotze. El Casal Cultural acollirà els diversos balls dels veïns.

Diumenge al matí, a les dotze, un espectacle de circ obrirà l'últim dia de Festa Major a Mira-sol, que ofereix una vintena d'activitats al llarg d'aquests tres dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.