Comunicació i processos de pau, en el primer dia del curs d'estiu de la Unipau


Temes relacionats

La Unipau presenta la seva programació d'estiu sobre el continent asiàtic ( 9/jul/09)


  • Comparteix:

Presentació de l'edició d'enguany

Presentació de l'edició d'enguany

La periodista Rosa Maria Calaf serà l'encarregada de donar la sortida a la 24a edició del Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) aquest dijous. El continent asiàtic serà l'eix central de les sessions que tindran lloc al Centre Borja en l'edició d'enguany, on els transgènics i el consum responsable també hi tindran el seu espai. Rosa Maria Calaf, corresponsal de TVE, abordarà el paper dels mitjans de comunicació en la construcció de la pau, en una conferència a partir de les vuit del vespre.

Els curs d'estiu de la Unipau, que s'allarga fins dimecres de la setmana vinent, se centrarà enguany en el paper del continent asiàtic en l'escena internacional.

Aquest dijous a les set de la tarda s'inaugurarà oficialment el curs. En declaracions a Cugat.cat, el president de la Unipau, Arcadi Oliveres ha indicat que aquest continent té cada vegada més pes al món.

Arcadi Oliveres

Hem estat per Àfrica, Amèrica Llatina, la Mediterrània... Ens faltava Àsia, un continent amb molta envergadura en el conjunt econòmic i polític mundial.


La periodista i presidenta del Centre Internacional de Premsa de Barcelona, Rosa Maria Calaf, oferirà la conferència 'Els mitjans de comunicació i la construcció de la pau'.


Oliveres explica la visió que pot aportar Calaf en la temàtica del curs.

Arcadi Oliveres

La Rosa Maria ens podrà dir si els inputs que rebem s'apropen o no a la realitat. Amb el seu bagatge sabrem contrastar aquelles informacions que ens arriben sobre Àsia.






La seva conferència que, com totes, tindrà lloc al Centre Borja, incidirà en el paper el mitjans de comunicació en la construcció de la pau. La xerrada tindrà lloc a partir de les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.