Els llibres de Larsson, principal lectura dels santcugatencs aquest estiu


  • Comparteix:

Portada del primer volum de la sèrie 'Millenium' d'Stieg Larsson

Portada del primer volum de la sèrie 'Millenium' d'Stieg Larsson

La sèrie de novel·les de misteri 'Millennium' d'Stieg Larsson es manté com a lectura més sol·licitada pels santcugatencs aquest estiu. Altres novel·les destacades són 'La dona de verd', de l'islandès Arnaldur Indridason, i 'La mano de Fátima', d'Idelfonso Falcones. La crisi econòmica ha retallat els viatges estiuencs i ha afavorit així l'hàbit de la lectura, segons els llibreters de la nostra ciutat.

Els tres llibres del suec Stieg Larsson - 'Els homes que no estimaven les dones', 'La noia que somiava amb un llumí i un bidó de gasolina' i 'La reina dels palaus dels corrents d'aire' - seguiran ocupant les posicions de llibres més venuts entre els santcugatencs aquest estiu. Així ho ha afirmat el responsable de la llibreria El Celler de Llibres, Ferran Pontón.

Ferran Pontón

No només s'està venent el tercer, sinó també molts primers volums de 'Els homes que no estimaven a les dones', i això augura que aquesta gent serguirà amb la sèrie.










Pontón també ha subratllat l'èxit de vendes d'autors locals. D'una banda, 'L'últim home que parlava català' de Carles Casajuana, novel·la destacada al Sant Jordi d'enguany, ha mantingut posicions arran del pregó de Festa Major a càrrec del mateix autor. D'altra banda, també té un bon ritme de vendes 'Piensa, es gratis', del publicista Joaquim Lorente, que explica en aquest llibre estratègies per millorar la creativitat.

La llibreria Alexandria ha explicat que altres novel·les de ficció amb una bona acceptació per part dels santcugatencs són 'La dona de verd', de l'islandès Arnaldur Indridason, i 'Com dir adéu. Guia domèstica per morir', de Debra Adelaide.

A grans trets, la propietària de la llibreria Alexandria, Àngels Tolosa, ha fet un repàs als llibres més destacats per als mesos de calor.

Àngels Tolosa

Estan tenint molt èxit 'El silenci', 'Olor de colònia' , 'Com dir adéu. Guia domèstica per morir', 'La dona de verd' i com no, els del Larsson.


Finalment, la llibreria Paideia ha remarcat també com a important la novel·la històrica 'La mano de Fátima', d'Idelfonso Falcones, autor del best-seller 'La catedral del mar'. Aquest nou llibre relata la història d'un jove morisc que viu atrapat entre dues religions a l'Andalusia del segle XVI.

La propietària de la Paideia, Neus Ribatallada, ha explicat que la crisi ha reforçat la venda de llibres de cara l'estiu.

Neus Ribatallada

El fet de començar la campanya d'estiu ha augmentat les vendes. Malgrat això, sí que és veritat que els lectors tenen un cert recel a l'hora de comprar molts llibres.



Pel que fa a la lectura dels més menuts, els llibreters sancugatencs han destacat l'èxit de la sèrie de quatre llibres de 'Crepuscle' i la col·lecció de Jerònim Stilton.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.