'Set dones i un home sol' obre les Lectures a la Fresca


  • Comparteix:

Unes 200 persones han assistit aquest dijous a la Lectura a la Fresca de la novel·la 'Set dones i un home sol' del santcugatenc Víctor Alexandre a la plaça de Magí Bartralot. Amb aquesta lectura, comença el cicle que la setmana passada es va haver de suspendre a causa de la pluja.

'Set dones i un home sol' és el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions d'aquest any i on Alexandre reuneix set relats protagonitzats per dones que parlen d'un mateix home que està en coma.

L'adaptació i direcció de la lectura ha anat a càrrec de Dolors Vilarasau, que en declaracions a Cugat.cat ha explicat perquè va decidir adaptar aquesta obra.

Dolors Vilarasau

Em feia il·lusió fer una obra només amb dones. Penso que tot i tenir un fil conductor, és una obra amb una gamma molt àmplia.



Gisela Figueres, Glòria Rognoni i Marta Jener, entre altres, han estat les encarregades de posar veu a les set dones de l'obra d'Alexandre.


L'autor s'ha mostrat 'molt il·lusionat' per l'adaptació de la seva novel·la per ser llegida en públic. Alexandre ha valorat la dificultat de resumir el llibre i ha destacat el treball de síntesi realitzat.

Víctor Alexandre

La novela són 200 pàgines i l'espectacle dura una hora i mitja. S'ha hagut de fer un treball de síntesi.


A l'abril, una lectura dramatitzada de fragments de 'Set dones i un home sol' també va servir per presentar el darrer llibre de Víctor Alexandre a Sant Cugat en un acte a l'espai Terra Dolça.

La propera Lectura a la Fresca tindrà lloc dijous de la setmana vinent a la plaça de l'Om. El text que es llegirà és 'Amadeus' de Peter Shaffer adaptat per Dolors Vilarasau i Lluís Ferraz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.