Sant Cugat torna a obrir les seves portes als millors joves intèrprets de lied


  • Comparteix:

Un duet interpretant lied

Un duet interpretant lied

La 14a edició del Curs de Lied, organitzat per les Joventuts Musicals d'Espanya, dóna el tret de sortida aquest dilluns a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Fins diumenge els millors intèrprets espanyols i estrangers del gènere liederístic, seleccionats pel mestre pianista i director del curs, Wolfram Rieger, interpretaran peces de Wolf, Mahler i Schumann.

Des de 2002 la nostra ciutat s'ha convertit en la seu d'aquests cursos, dirigits pel mestre Rieger, que imparteix classes magistrals arreu del món. Després d'un llarg procés de selecció, ja s'han cobert les 10 places de duets que reserva el curs.

El President de Joventuts Musicals d'Espanya, Jordi Roch, explica per què s'ha triat Sant Cugat.

Jordi Roch

La ciutat de Sant Cugat és estupenda per a realitzar aquests cursos.








Els joves cantants i pianistes rebran un diploma al final del curs, que els servirà per a ampliar el seu currículum vitae. El duet que millor interpreti la peça serà inclòs en el programa de concerts de Joventuts Musicals d'Espanya amb totes les despeses pagades.

El curs culminarà amb un concert adreçat a tots els públics, que se celebrarà diumenge a les vuit del vespre a l'Escola Municipal Victòria dels Àngels. L'entrada serà gratuïta amb reserva prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.