L'Òpera de Cambra de Sant Cugat busca la complicitat del públic amb peces conegudes


  • Comparteix:

Una mostra d'obres conegudes com 'Els Miserables' de Schönberg i 'El Mikado' de Gilbert i Sullivan són algunes de les peces musicals que s'han escoltat aquest dissabte a la Nit al Claustre del Monestir. El concert, a càrrec del cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat, ha omplert totes les butaques del claustre. El programa s'ha completat amb un repertori més actual com el musical 'West Side Story'.

'El Mikado', de Gilbert i Sullivan, 'Els Miserables' de Shönberg i el conegut 'West Side Story' són les peces musicals que s'han pogut escoltar aquest dissabte al Claustre del Monestir de la mà del cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. Els assajos que van començar al novembre han acabat amb dos dies d'actuacions dins el cicle Nit de Musicals.

Eloi Jové, director musical de del Cor de l'Òpera de Sant Cugat, explica una de les interpretacions musicals amb més èxit, 'El Mikado'

Eloi Jover

La feina que hem fet en 'El Mikado' és a partir del material de piano i de cant hem afegit els instruments. Aquesta és una versió que ja vam fer fa quatre anys



El muntatge musical ha comptat amb versions originals i traduïdes de les diferents interpretacions. L'encarregada de tancar l'espectacle ha estat 'Els Miserables', on la soprano i directora artística, Mariona Benet es va afegir al conjunt de cantants.

Mariona Benet explica quin ha estat el procés de creació.

Mariona Benet

Vam agafar parts d' 'El Mikado' i vam afegir altres peces de musicals. Així vam muntar aquest espectacle.


El concert que s'emmarca dintre del cicle 'Nits al Claustre' ha aconseguit omplir totes les butaques.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.