La Floresta continua la festa grossa amb una vintena d'activitats per aquests tres dies


  • Comparteix:

Veïns de la Floresta participen d'una de les activitats programades per la Festa Major

Veïns de la Floresta participen d'una de les activitats programades per la Festa Major

La Floresta continua aquest cap de setmana el gruix de la Festa Major. Teatre, propostes gastronòmiques, música i tallers dirigits als més petits són les activitats destacades per aquests tres dies. Un campionat de 'Sing Star' encetarà les activitats programades en el segon cap de setmana festiu. Com és tradicional, les havaneres de diumenge posaran fi a dos caps de setmana de festa i a més d'una vintena d'activitats.

La Floresta reprèn aquest divendres la Festa Major després d'un cap de setmana dedicat especialment a les activitats esportives. Aquest divendres continua la festa grossa del districte que acull el gruix de les activitats programades per aquests dies. Un campionat de 'Sing Star' és l'encarregat d'encetar el segon cap de setmana festiu que acabarà amb l'obra 'Estocolmo mon amour' a les deu de la nit de diumenge.

Per dissabte, la programació està dedicada als més petits. Jocs, tallers infantils i un concurs de trenca closques marquen la jornada festiva de dissabte. Pels més grans, a dos quarts de dues, tindrà lloc la setzena Trobada de Mestres Paellers, i a les onze, l'orquestra Maui Sextet tancarà la nit de dissabte fent ballar als florestans.

L'animació infantil obre la jornada de diumenge que seguirà amb la Missa de Festa Major, a dos quarts de dotze. Un espectacle de màgia és l'activitat programada a la tarda i, a les deu de la nit, tindrà lloc el tradicional concert d'havaneres.

L'organització ha avançat que per aquest cap de setmana està preparada una acció reivindicativa que també tindrà un toc festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.